Werken bij Isero B.V.

Welkom bij Isero B.V.

Werken bij de grootste technische groothandel van Nederland? Werken bij Isero B.V. is samenwerken. Bij Isero B.V. hangt een informele en collegiale werksfeer. Met volop ontwikkelkansen en véél ruimte voor jouw eigen invulling en initiatief. Draag jij graag met passie, plezier en enthousiasme bij aan de mooie (bouw)projecten van onze klanten?

Kortom: Word jij een nieuwe collega binnen Isero B.V.? Lees op deze pagina waarom jij binnen de Isero B.V. past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Isero B.V. de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland


Grootste IJzerwarenhandel in Nederland

62 vestigingen in Nederland

Méér dan 800 Isero B.V. werknemers

Opgericht in 1826

Sinds 1826

Isero is ontstaan uit samenwerking tussen diverse bedrijven, waaronder Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw en Industrie, Scholte & de Vries- Estoppey, Gunters en Meuser en Freke Inbraakbeveiliging. In Isero zijn de krachten letterlijk gebundeld en heeft u baat bij een enorme dosis ervaring die terug gaat tot 1826, de oprichting van Gunters en Meuser.

Isero is sinds 1826 een groeiende onderneming met nu inmiddels 62 vestigingen in heel Nederland en ruim 800 service gerichte medewerkers.

isero-2

Met een uitgebreid vestigingen netwerk, vakbekwame medewerkers en een breed assortiment in producten en diensten doet Isero B.V. graag meer voor hun klanten.

Het assortiment van Isero B.V.

Isero heeft ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast levert Isero B.V. ook specials buiten het assortiment. Door het fijnmazige distributienetwerk, eigen chauffeurs, lokale beschikbaarheid op de vestigingen, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken Isero B.V. in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren.

Isero B.V. beschikt over het assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken zij over specialisten en adviseurs die kunnen helpen met de juiste productkeuzen, maar ook kunnen begeleiden het toepassen van de producten in uw praktijk. Dit geldt voor de productgroepen (elektronisch) hang- en sluitwerk en toegangscontrole systemen, alarm- en camerasystemen, hand-, accu- en elektrisch gereedschap en bijbehorende accessoires, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, bouwverankering en kramerijen.

werken-bij-isero
logo-isero

Krachten worden gebundeld, Isero B.V.

Vanaf 16 september 2019 zijn de 6 merken (Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw & Industrie, Scholte & de Vries-Estoppey en Isero IJzerwarengroep) verder gegaan onder de naam Isero B.V.

Sales Manager Zuid-Holland

Bij Isero zijn de krachten letterlijk gebundeld en hebben onze klanten voordeel bij een enorme dosis ervaring die teruggaat tot 1826, de oprichting van Gunters en Meuser. Daarnaast beschikken wij over een team gedreven professionals. Dat maakt dat je als Sales Manager bij Isero elke dag met passie & plezier onze klanten én de interne organisatie kan helpen om succesvol te zijn.
Maurice Xavier de Visser, Directeur Key Accounts Isero B.V.

Als Sales Manager bij Isero vervul je een belangrijke spilfunctie tussen de klanten en de interne organisatie in Zuid-Holland. Je draagt bij aan het constructief opbouwen van relaties en het onderhouden van accountmanagement bij klanten. Als echte cultuurdrager, inspirator, verbinder en ambassadeur haal je het maximale uit de interne organisatie naar boven. Je stuurt een Key Accountteam aan bestaande uit 8 medewerkers. Het hoofdkantoor van Isero is in Waddinxveen, maar je bent veel onderweg en werkt vanuit de vestigingen in jouw regio. 

Bekijk deze vacature

Assistent Category Manager

Heb je affiniteit met inkoop en category management en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan komen wij graag met jou in contact!
Maarten Peet, Manager Inkoop Isero B.V.

Als Assistent Category Manager bij Isero word je opgeleid tot (Junior) Category Manager en de spil van de organisatie binnen jouw productenpakket: Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Jij wordt dé professional die kennis van zaken heeft op het gebied van jouw productgroep. Het splinternieuwe distributiecentrum in Waddinxveen wordt jouw werkplek, hier tref je een moderne werkomgeving met collega’s die jou graag wegwijs gaan maken binnen Isero en het team van Inkoop. Je wordt direct aangestuurd door de Manager Inkoop.

Als grootste ijzerwarengroothandel van Nederland werkt Isero nauw samen met toonaangevende leveranciers van diverse A-merken. Samen met hen ga je voor het beste rendement!

Bekijk deze vacature

Vlog Isero B.V.