Werken bij Isero B.V.

Welkom bij Isero B.V.

Werken bij de grootste technische groothandel van Nederland? Werken bij Isero B.V. is samenwerken. Bij Isero B.V. hangt een informele en collegiale werksfeer. Met volop ontwikkelkansen en véél ruimte voor jouw eigen invulling en initiatief. Draag jij graag met passie, plezier en enthousiasme bij aan de mooie (bouw)projecten van onze klanten?

Kortom: Word jij een nieuwe collega binnen Isero B.V.? Lees op deze pagina waarom jij binnen de Isero B.V. past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Isero B.V. de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland


Grootste IJzerwarenhandel in Nederland

62 vestigingen in Nederland

Méér dan 800 Isero B.V. werknemers

Opgericht in 1826

Sinds 1826

Isero is ontstaan uit samenwerking tussen diverse bedrijven, waaronder Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw en Industrie, Scholte & de Vries- Estoppey, Gunters en Meuser en Freke Inbraakbeveiliging. In Isero zijn de krachten letterlijk gebundeld en heeft u baat bij een enorme dosis ervaring die terug gaat tot 1826, de oprichting van Gunters en Meuser.

Isero is sinds 1826 een groeiende onderneming met nu inmiddels 62 vestigingen in heel Nederland en ruim 800 service gerichte medewerkers.

isero-2

Met een uitgebreid vestigingen netwerk, vakbekwame medewerkers en een breed assortiment in producten en diensten doet Isero B.V. graag meer voor hun klanten.

Het assortiment van Isero B.V.

Isero heeft ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast levert Isero B.V. ook specials buiten het assortiment. Door het fijnmazige distributienetwerk, eigen chauffeurs, lokale beschikbaarheid op de vestigingen, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken Isero B.V. in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren.

Isero B.V. beschikt over het assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken zij over specialisten en adviseurs die kunnen helpen met de juiste productkeuzen, maar ook kunnen begeleiden het toepassen van de producten in uw praktijk. Dit geldt voor de productgroepen (elektronisch) hang- en sluitwerk en toegangscontrole systemen, alarm- en camerasystemen, hand-, accu- en elektrisch gereedschap en bijbehorende accessoires, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, bouwverankering en kramerijen.

werken-bij-isero
logo-isero

Krachten worden gebundeld, Isero B.V.

Vanaf 16 september 2019 zijn de 6 merken (Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw & Industrie, Scholte & de Vries-Estoppey en Isero IJzerwarengroep) verder gegaan onder de naam Isero B.V.

Accountmanager Leiden / Alphen aan den Rijn

Ben jij de commerciële aanpakker die spijkers met koppen slaat en méér doet voor onze klanten? Solliciteer dan snel en ga voor méér bij Isero B.V.!
Niels Pauw, Regiomanager Sales Isero B.V.

Als Accountmanager bij Isero zet jij je dagelijks in voor een goede relatie met de bestaande klanten in de regio Leiden/Alphen aan den Rijn en omstreken. Daarnaast overtuig je potentiële klanten vol trots van de waardevolle producten en oplossingen van Isero. Dankzij jouw brede netwerk heb jij die klus zo geklaard. Je zet je specialistische kennis graag in om passend advies te geven aan de klanten. Als je ergens een bouwplaats ziet, trek jij je werkschoenen aan en kom je in contact met de juiste persoon. 

Wil jij werken bij de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Key Accountmanager Zuidoost-Nederland

De toegevoegde waarde van Isero komt vanzelf naar boven als jij continu bezig bent met het zoeken naar de verbinding tussen Isero en onze klanten!
Jeroen Meesters, Sales Manager Isero B.V.

Als Key Accountmanager ben je een zeer belangrijke spil in de proactieve verkoopbenadering die Isero wil doorontwikkelen. Strategisch inzicht en planmatig werken zijn hierbij essentieel. Jij bent het primaire aanspreekpunt voor de klant, leverancier en Isero vestigingen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de grote bouw (gerelateerde) bedrijven. Het werkgebied betreft Zuidoost-Nederland.

Wil jij werken bij de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Vlog Isero B.V.