Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Fred Meulenkamp

Fred Meulenkamp

Gefeliciteerd Fred Meulenkamp!

Fred heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden bij Isero Amsterdam! Hij is vandaag begonnen als Accountmanager! In deze rol gaat Fred de relatie onderhouden met bestaande klanten in de regio Amsterdam en potentiële klanten overtuigen van de waardevolle producten en oplossingen van Isero B.V.

Bij Isero B.V. komt Fred te werken in een team met enthousiaste en hardwerkende collega’s. Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero B.V. de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland.

Wij wensen Fred enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk