Kerst bij WETALENT

Vorige week vierde het WETALENT-team kerst! 🎄

In de middag hadden we een smaakvolle lunch vol zelfgemaakte gerechten. Enkele productieve werkuren later, begonnen we met voorlezen van gedichten en het uitpakken van cadeaus. Als kers(t) op de taart ontvingen we een mooi kerstpakket vol met leuke goodies!

Als diner hadden we een heerlijke rijsttafel van Lombok Indonesian Food!

Om de avond af te sluiten, speelden we een gezellig dobbelspel waarin rommelcadeaus werden uitgewisseld die iedereen vanuit huis meenam. Een perfecte afsluiter van een geslaagde kerstviering! 🎅🏻

Het was een dag vol gezelligheid, waar we genoten van heerlijk eten en terugblikten op een prachtig jubileumjaar vol hoogtepunten.

Kerst bij WETALENT

Kersthuisje

Lunch

Kerst bij WETALENT

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk