Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Michel van Dordregt!

Michel-van-Dordregt-Hawedo

Gefeliciteerd Michel!

Michel van Dordregt is deze week begonnen als Sales Manager bij Hawedo. Hij wordt het eerste aanspreekpunt voor het salesteam en de Key Accounts in de Benelux. Michel gaat de verkoopdoelstellingen realiseren op het gebied van omzet, marge en volume. Ook gaat hij leiding geven aan het binnen- en buitendienst team. Hij gaat hen motiveren, coachen, assisteren en adviseren. Zo draagt hij samen met zijn team bij aan het succes van Hawedo!

Michel bezoekt klanten in onder andere de bouwtoelevering, industrie en DIY-markt. Hij analyseert verschillende markten, signaleert trends in de markt en vertaald deze naar concrete businessplannen. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan!

Hawedo is gevestigd in Dongen en al meer dan 75 jaar toonaangevend specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij zijn begonnen als handschoenenfabriek en uitgegroeid tot importeur en distributeur van een breed assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. De producten van Hawedo bieden elke dag opnieuw de optimale balans tussen bescherming en comfort, in diverse beroepen en omgevingen. 

Michel komt terecht in een betrokken, enthousiast en hardwerkend team. Wij wensen Michel heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

Michel-van-Dordregt-2

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk