Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Alexander van Es

Alexander van Es

Gefeliciteerd Alexander van Es!

Alexander is deze week, 8 juni 2020, begonnen als Accountmanager Schiedam/Vlaardingen/Spijkenisse bij Isero B.V.

Alexander gaat aan de slag bij Isero B.V. Isero is de grootste technische groothandel van Nederland. Isero is ontstaan diverse bedrijven, waaronder Gerritse IJzerwaren, Breur Ceintuurbaan, Van der Winkel, Pijnenburg Bouw en Industrie, Scholte & de Vries- Estoppey, Gunters en Meuser en Freke Inbraakbeveiliging. In Isero zijn de krachten letterlijk gebundeld. Isero is sinds 1826 een groeiende onderneming met nu inmiddels 62 vestigingen in heel Nederland en ruim 800 service gerichte medewerkers.

Isero heeft ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 50.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast levert Isero B.V. ook specials buiten het assortiment. Door het fijnmazige distributienetwerk, eigen chauffeurs, lokale beschikbaarheid op de vestigingen, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken Isero B.V. in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren.

Wij wensen Alexander enorm veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk