Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Robert Hensems

Robert-Hensems-ATTEMA800x800

Gefeliciteerd Robert Hensems!

Robert is deze week gestart als Projectleider Productontwikkeling bij Attema B.V.! In deze rol gaat hij innovatieve producten ontwerpen, ontwikkelen en productie gereed maken voor verschillende marktsegmenten. Dit doet hij vanuit het hoofdkantoor in Gorinchem.

Zijn nieuwe werkgever Attema B.V. is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Bij Attema B.V. komt Robert te werken in een enthousiast team, waar collegialiteit en klantgerichtheid de sleutelwoorden zijn. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Wij wensen Robert enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk