Jouw bedrijf in beeld

Jouw bedrijf in beeld

Vaak zeggen beelden meer dan duizend woorden. Dit maakt een goede video zo krachtig. Door een bedrijfsvideo of wervingsvideo(een specifieke video over een openstaande functie), krijgt een kijker inzicht in onder andere de bedrijfscultuur, de producten en/of diensten en het merkverhaal.

Vanuit WETALENT ondersteunen wij bij het maken van een bedrijfsvideo en/of een wervingsvideo. Wij bieden 2 pakketen aan voor het maken van video’s.

Pakket A bestaat uit een complete bedrijfsvideo. Je kunt ervoor kiezen Pakket A aan te vullen met een supplement. Dit supplement bestaat uit een wervingsvideo. Wanneer je meerdere wervingsvideo’s wilt, bijvoorbeeld voor verschillende functies, voeg dan meerdere supplementen toe. De wervingsvideo(’s) kun je ook op een later moment laten maken. Let er wel op, een wervingsvideo kan alleen gemaakt worden wanneer er al een bedrijfsvideo gemaakt is.

Wil je in één keer een bedrijfsvideo laten maken met één wervingsvideo? Kies dan voor Pakket B. Dan wordt in één draaidag een complete bedrijfsvideo en wervingsvideo gemaakt.

Door jouw bedrijf professioneel in beeld te brengen, presenteer je jezelf op een positieve manier aan werkzoekende. Het is het ideale visitekaartje. Val op en geef potentiële werknemers een helder beeld of ze écht bij jouw bedrijf passen. Daarbij zijn de eindproducten vrij te gebruiken, waardoor jouw Employer Branding een enorme boost krijgt.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op over de mogelijkheden via onderstaand contactformulier!

Pakket-A
Supplement
Pakket B

*Afhankelijk van weer, locatie en de wetgeving in dat gebied

**Optioneel met acteur of presentator voor een meerprijsStuur ons een mail

    We houden het graag persoonlijk

    Zo houden we contact

    Wat wil je met ons bespreken?

    Kom in contact met ons

    Heb je een vraag over de mogelijkheden? Bel ons via onderstaand nummer.