Teamdag WETALENT

Recap WETALENT-teamdag

Afgelopen donderdag hadden wij onze teamdag. Het was een leerzame, actieve en vooral een hele leuke dag! Benieuwd geworden naar de teamdag? Bekijk de video en lees snel verder!Heisessie

De bestemming van onze teamdag was voor ons nog onbekend. Na een autorit van anderhalf uur, waarin we door middel van de Babbelbreak onze collega’s nog beter leerden kennen, kwamen we aan op de Brouwersdam. Op een prachtige locatie met uitzicht op zee begonnen we aan een leerzame heisessie.

Onze collega Iris heeft de afgelopen maanden naast haar werk als recruiter bij WETALENT ook de mastermodule Psychologie gevolgd. Ze heeft niet alleen haar opgedane kennis met ons gedeeld, maar we hebben ook meer over onszelf geleerd, individueel sterke punten geïdentificeerd en inzicht gekregen in onze groei- en verbeterpunten. Ook was de heisessie gericht op teamwerk en het bereiken van gezamenlijke doelen. Het was een bijzonder leerzame sessie die we afsloten boordevol inspiratie.

Kitebuggyen

Na een leerzaam begin ging de teamdag verder op het strand met een leuke activiteit: kitebuggyen. Na een uitleg over het vasthouden en besturen van de vlieger, mochten we zelf de buggy’s uitproberen. Na wat oefening kregen we de techniek onder de knie en konden we volop genieten van de leuke, actieve ervaring.

Diner met het team

Om de dag af te sluiten genoten we van een heerlijk diner met het hele team. Jessie werd in het zonnetje gezet. Het was namelijk haar laatste dag voor haar zwangerschapsverlof. Bovendien was het Jelle zijn laatste werkdag bij WETALENT, en ook hij kreeg een mooi afscheid.

Al met al was het een geslaagde teamdag! Dit soort dagen helpen ons doelen te stellen, bevorderen de samenwerking en versterken het gevoel van werkgeluk, waardoor onze teamspirit nog sterker wordt!

teamdag-wetalent
teamdag-wetalent
teamdag-wetalent

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk