Meer vitaliteit op de werkvloer bij WETALENT!

Vitaliteit

Meer vitaliteit op de werkvloer bij WETALENT!

Nu de vakantie voor veel mensen voorbij is en de meeste mensen weer terug naar het werk keren, is het tijd om de vakantiekilo’s er af te krijgen. Vitaliteit op de werkvloer levert hier een belangrijke bijdrage. Maar niet alleen voor de vakantiekilo’s is vitaliteit belangrijk. Vitaliteit zorgt voor voldoende energie en een optimale mentale en fysieke gesteldheid. Zo zorgen vitale medewerkers voor een hogere productiviteit, minder ziekte verzuim en een veel hogere betrokkenheid.

Motivatie, ontspanning, voldoende beweging en gezond eten en drinken zijn belangrijk voor vitale medewerkers. De komende tijd gaat WETALENT hier meer aandacht aan geven door middel van een vitaliteitsprogramma. Het vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende activiteiten, challenges, gezonde voeding en ontspanning. Samen maken we hier binnen WETALENT iets leuks van.

Op de foto zie je onze eerste challenge, namelijk de plank challenge. Hierbij won Jessie, onze recruiter! Willen jullie meer zien van ons vitaliteitsprogramma? Volg ons dan op onze sociale media kanalen!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk