Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Frank Bierings

Frank-Bierings-Canam-Sales800x800

Gefeliciteerd Frank Bierings!

Frank is deze week gestart als Accountmanager Polygum bij Canam Sales! In deze rol is hij verantwoordelijk voor het beheer en de verdere ontwikkeling van het merk Polygum. Daarnaast is hij hét aanspreekpunt voor het Polygum netwerk in Nederland.

Canam Sales is sinds 1974 prominent aanwezig op de Nederlandse markt als groothandel van dakbedekkingsmaterialen voor het platte dak. Canam Sales is gevestigd in Son & Breugel. Samen met het team draagt Frank bij aan de groei van de organisatie die kleine en middelgrote dakdekkers in heel Nederland bedient. 

Wij wensen Frank enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk