Jubileumreis WETALENT in Jordanië

Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum. We kijken met trots terug op de afgelopen jaren, en onze pijlen zijn nu gericht op de toekomst. Om onze prestaties te vieren en onze teamspirit te versterken, zijn we met het hele WETALENT-team afgereisd naar het mooie Jordanië. 

We hebben ons laten inspireren door de prachtige natuur, de rijke cultuur en gastvrije bevolking. Naast de mooie herinneringen die we samen hebben gecreëerd, zijn er nieuwe inzichten opgedaan die we kunnen gebruiken bij het vormgeven van onze toekomstplannen. We nemen je mee in onze gehele reis. Bekijk snel de video! 

WETALENT naar Jordanië 

Dag 1

Op de eerste dag vlogen we van Amsterdam naar Amman, de hoofdstad van Jordanië. Na een korte busreis bereikten we ons eerste hotel, dat zich pal aan de Dode Zee bevond. ’s Avonds genoten we van typisch Jordaanse gerechten die ons voorgeschoteld werden, waarna we op tijd zijn gaan slapen. We wilden namelijk fris en fruitig zijn voor het volle, leerzame programma van de volgende dag.

Dag 2

Vandaag ging de wekker op tijd en begonnen we de dag met een wandeling richting de Dode Zee. Het was een bijzondere ervaring om te drijven op het zoute water en ons in te smeren met de modder uit de Dode Zee, wat goed voor de huid is. We genoten van het adembenemende uitzicht op de omringende bergen en de blauwe lucht. Na deze ontspannen start van de ochtend hebben we onze reis voortgezet naar de volgende bestemming. 

Tijdens een prachtige rit door de bergen bereikten we een van de diepste valleien van Jordanië: Wadi Bin Hammad. Hier maakten we een wandeling door indrukwekkende rotsformaties, verfrissende watervallen en weelderig groene omgeving. Gedurende de wandeltocht door het water hebben we diverse creatieve opdrachten uitgevoerd waar we veel met elkaar samenwerkten Dit volledig in het kader van teambuilding!

Onze reis werd vervolgd naar het eeuwenoude Petra, waar we overnachtten op loopafstand van de historische stad. Op onze overnachtingslocatie hadden we een inspirerend overleg waar het belang van langdurige relaties met onze kandidaten centraal stond. De dag werd afgesloten met lekker eten en veel gezelligheid, waarbij we terugkeken op een dag vol avontuur en inspiratie. 

 

online solliciteren - blogafbeelding
plantsome-kaart
plantsome-kaart
plantsome-kaart
plantsome-kaart
plantsome-kaart
plantsome-kaart

 

Dag 3

Ook op de derde dag stonden we weer vroeg op, klaar voor een dag vol bezienswaardigheden en nieuwe indrukken. Met het WETALENT-team begonnen we de dag met een mooie wandeling door de historische stad Petra, één van de zeven wereldwonderen. Tijdens de wandeling door de kloof, bij de unieke rotswoningen en de schatkamer van de Farao keken we onze ogen uit. Naast het prachtige uitzicht kregen we ook veel interessante weetjes van onze gids Mohammed over de geschiedenis van Petra. 

Halverwege de middag reisden we door naar Wadi Rum, één van de mooiste woestijnen van de wereld. Het is echter veel meer dan alleen een zandwoestijn, want door de indrukwekkende roodgekleurde rotsformaties lijkt het net alsof je op planeet Mars staat. 

We hebben de woestijn verkend met een toffe jeepsafari, en na een steile klim in het zand hielden we een inspirerende brainstormsessie. En niet zomaar een brainstormsessie, maar een sessie die ons uitdaagde om onze creativiteit op een geheel nieuwe manier te stimuleren. We stonden stil bij het versterken van onze klantrelaties. Het uitzicht op de bijzondere omgeving van Wadi Rum zorgde voor een boost aan creativiteit en vele waardevolle inzichten.

We sloten de avond af met lekker eten en een toast op het 10-jarig jubileum van WETALENT in een uniek café in de rotsen van Wadi Rum. Als kers op de taart overnachtten op een prachtige locatie middenin de woestijn, waar het panoramische uitzicht op de omgeving ons betoverde.

Dag 4

Op de laatste dag werden we na een uitgebreid ontbijt opgehaald met de jeeps. Vervolgens reisden we verder naar Aqaba, dè badplaats van Jordanië. Bij aankomt in Aqaba stapten we op een boot en terwijl we langs de kust voeren, werd er druk vergaderd over hoe we met het team nog efficiënter kunnen werken. Nadat we tot veel nieuwe inzichten waren gekomen, legden we aan bij een prachtige snorkellocatie. Hier zwommen we tussen de kleurrijke vissen en koraalriffen. We keerden na het snorkelen terug naar de boot voor een heerlijke lunch en zetten onze boottocht voort langs de kust. Vervolgens reisden we per bus door Jordanië van Aqaba naar Amman, en vlogen we weer terug naar Nederland.

We hebben genoten van onze reis in Jordanië. Naast dat we vele mooie herinneringen met elkaar hebben gemaakt, was het een inspirerende reis die ons veel nieuwe energie en ideeën heeft gegeven voor de toekomst van WETALENT. Op naar de volgende 10 jaar!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk