Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Erica Hulsman

erica-hulsman-theuma

Gefeliciteerd Erica Hulsman!

Erica heeft haar nieuwe uitdaging gevonden bij Theuma! Ze is deze week aan de slag gegaan als Accountmanager Inside Sales in Nijkerk! In deze rol is ze samen met de Accountmanager de schakel tussen de organisatie, potentiële nieuwe en/of huidige klanten. Erica gaat onder andere kijken naar de klantbehoefte en vervolgens oplossingen zoeken waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Bij Theuma komt ze in een team met enthousiaste en hardwerkende collega’s. Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België en Nederland.

Wij wensen Erica enorm veel succes met haar nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk