Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Stan Lemmens

Stan-Lemmens-Makita800x800

Gefeliciteerd Stan Lemmens!

Hij start als Online Manager, een nieuwe rol binnen Makita. In deze rol is Stan de schakel tussen marketing en ICT. Hij levert een belangrijke online bijdrage aan de organisatie. Stan houdt zich onder andere bezig met data, tekst- en beeldcontent.

Het Japanse Makita is wereldwijd bekend van kwaliteits gereedschap, accessoires en verbruiksartikelen (denk aan een boormachine én de bijpassende boor) voor de vakman in bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak. Totaal omvat het assortiment van Makita ongeveer 900 machines en ruim 4000 accessoires & verbruiksartikelen. Makita is een verlengstuk van de dealer en eindgebruiker. Vanuit die gedachte hanteren zij de slogan ‘Één met Makita’. 

Wij wensen Stan enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk