Sinterkerst met het WETALENT-team

WETALENT-team

Een mooie afsluiting van het jaar!

Wij als WETALENT-team konden deze maand de feestdagen niet zomaar voorbij laten gaan. We vierden met het hele team Sinterkerst, met een heerlijke lunch met allerlei lekkere zelfgemaakte gerechten. 

Nog even tussendoor wat werken en in de avond was het tijd voor de cadeaus en de creatieve gedichten onder het genot van een heerlijke rijsttafel van SatehYo. Ook dit jaar ontvingen wij weer een prachtig kerstpakket! 

En de avond werd afgesloten met een hilarisch dobbelspel met rommelcadeau’s. Een erg geslaagde dag dus! 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk