Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Paul van Heezik

paul-van-heezik

Gefeliciteerd Paul van Heezik!

Paul is deze week, 2 juni 2020, begonnen bij Van Uitert als Commercieel Technisch Adviseur in Dongen!

Paul gaat aan de slag bij Van Uitert. Het bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, produceren, assembleren, installeren en integreren van interne transportsystemen, machines, robotica en turnkey installaties.

Van Uitert levert innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen, complete lijnen en robotapplicaties voor uiteenlopende marktsegmenten als voedselverwerkende industrie, drankenindustrie, brouwerijen en zuivelindustrie in zowel binnen- als buitenland.

Wij wensen Paul enorm veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk