Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Yassine Chouaybi!

Yassine-Chouaybi-Kingspan800x800

Gefeliciteerd Yassine Chouaybi!

Yassine gaat aan de slag als Technisch Adviseur Binnendienst bij Kingspan Insulation in Tiel. Hij word dé expert op het gebied van isolatie gerelateerde onderwerpen. Daarnaast biedt hij technische ondersteuning aan de interne organisatie én aan de externe belanghebbenden. Als spil in de organisatie houdt hij zich bezig met diverse technische vragen en activiteiten rondom de producten en de toepassing van de producten.

Kingspan is de wereldwijde marktleider in isolatie- en bouwschiloplossingen voor de bouw van hoogwaardige, koolstofarme gebouwen.

Het is de missie van Kingspan bij te dragen aan een CO2-neutrale toekomst waarbij het welzijn van de mens en de planeet in het middelpunt staat.

Wij wensen Yassine heel veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging! 

 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk