Het WETALENT-team groeit

plantsome-kaart

Het WETALENT-team groeit!

De eerste 4 maanden van 2022 is het WETALENT-team uitgebreid met een aantal nieuwe toppers!

In januari zijn Kyle en Kirsten deel uit gaan maken van het recruitmentteam en is Ruud gestart als Full Stack Developer. Vanaf april is Natasja het marketingteam gaan versterken als Content Marketeer en begon Jessie met een nieuwe uitdaging als Recruiter.

We zijn erg trots dat ons WETALENT-team groeit en hopen dit jaar veel mensen te ondersteunen naar hun werkgeluk! Wil je ons team leren kennen of contact met een van ons opnemen? Bekijk dan onze teampagina!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk