Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Guido van Dooren!

Guido-van-Dooren-Aero-Coated-FabricsInhaker vierkant

Gefeliciteerd Guido van Dooren!

Guido van Dooren is deze maand begonnen als Commercieel Technisch Adviseur bij Aero Coated Fabrics. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoop en advisering aan klanten over het coaten van technische textielen. Guido fungeert als sparringpartner voor de klant en gaat technisch advies geven over verschillende toepassingen. Guido komt terecht in een écht familiebedrijf met enthousiaste en gedreven collega’s. In deze afwisselende, uitdagende en hands-on functie gaat Guido bijdragen aan het succes van Aero Coated Fabrics.

Aero Coated Fabrics is dé bakermat van nieuwe coatingcombinaties van productoplossingen en marktontwikkelingen. AerO Coated Fabrics produceert high-end PVC en niet PVC gecoate producten voor: dansvloeren, flexibele akoestische scheidingsgordijnen, TPU-transportbanden, rioolrenovatie (CIPP), betonbescherming (bijvoorbeeld in silo’s), TPO-zwembadafdekkingen en nog veel meer coating oplossingen.

Wij wensen Guido heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk