Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Ruud Slagers!

Ruud-Slagers-WETALENT800x800

Gefeliciteerd Ruud!

Ruud Slagers is deze week begonnen als Full Stack Developer bij WETALENT. Ruud gaat zich bezig houden met het (door)ontwikkelen van ons eigen interne systeem en de website zowel de front- als de back end.

WETALENT is een snelgroeiend bedrijf als werving- en selectie bureau in de Bouw- en Installatietoelevering. Ruud komt terecht in een jong, hecht en enthousiast team. In het kantoor hangt een informele sfeer en open cultuur waar hard werken en humor belangrijk is.

Wij heten Ruud van harte welkom in ons team en wensen hem heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

Wil jij ook werken bij WETALENT? Bekijk hier onze werken-bij-pagina en openstaande vacatures!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk