Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Marchel van Ravenzwaaij!

Gefeliciteerd Marchel!

Marchel van Ravenzwaaij is deze maand begonnen als Werkvoorbereider bij Theuma. Hij wordt verantwoordelijk om projecten op adequate wijze voor te bereiden en de voortgang hiervan te bewaken. Hierbij gaat hij gedetailleerd te werk om de projectomstandigheden en de klantbehoefte te bepalen. Marchel komt terecht in een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing.

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk).

Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productieapparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten.

Wij wensen Marchel heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk