Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Jasper van de Ven!

Jasper-van-de-ven-Thermaflex800x800

Gefeliciteerd Jasper van de Ven!

Jasper is deze week begonnen als International Sales Manager Piping Solutions. Hij wordt verantwoordelijk voor het aansturen van de Sales teams voor de verschillende landen, de verkoop en het vergroten van het marktaandeel in heel Europa.

Sinds 1976 biedt Thermaflex thermische isolatieoplossingen die duurzame energiebesparing en energietransitie mogelijk maken in meer dan 45 landen wereldwijd. Jasper komt terecht in een innovatieve, open en eerlijke omgeving. 

Wij wensen Jasper heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk