Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Jeroen de Hoog

Gefeliciteerd Jeroen!

Jeroen de Hoog is deze maand begonnen als Accountmanager bij Ryobi Tools Nederland! In deze functie is hij hét aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten in Nederland. Jeroen gaat met dealers schakelen van het segment Outdoor & Park en DIY omtrent elektrisch- en tuingereedschap van Ryobi.

Ryobi is één van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van elektrische gereedschappen ter wereld. Het bedrijf is onderdeel van TTI, dat wereldleider is op het gebied van het ontwerpen, produceren en verkopen van power tools en tuingereedschap, voor zowel consumenten als professionele markt.

Wij wensen Jeroen veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

Jeroen de Hoog - Ryobi

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk