Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Thijs van Poppel

Thijs-van-Poppel-FAKRO800x800

Gefeliciteerd Thijs van Poppel!

Thijs start als Junior Accountmanager bij FAKRO! Hij is verantwoordelijk voor het productassortiment van FAKRO in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Thijs gaat bestaande klanten onderhouden en potentiële klanten enthousiasmeren. Hij komt terecht in een informele cultuur met enthousiaste collega’s.

Als leverancier streeft FAKRO ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. FAKRO doet dit door producten te leveren die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen, zonnecollectoren en aanverwante producten.

Wij wensen Thijs enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk