Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Perry van den Berg

Perry van den Berg

Gefeliciteerd Perry!

Perry van den Berg is deze maand begonnen als Accountmanager bij BMN Van Keulen. Hij wordt hét visitekaartje van de klanten in regio Amsterdam. Zo gaat hij zich bezig houden met het onderhouden van het bestaande klantenbestand en daarnaast deze verder uitbreiden. Daarbij hoort het geven van een passend advies aan de klant over bouwprocessen, logistieke planning en materialen.

BMN Van Keulen is een business unit binnen BMN Bouwmaterialen, waardoor ze in combinatie met BMN vestigingen alles voor de bouw kunnen leveren vanuit de expertise droge afbouw.

Wij wensen Perry heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk