Werken bij BMN


Welkom bij BMN Bouwmaterialen

Werken bij BMN Bouwmaterialen is werken bij de marktleider op het gebied van bouwmaterialen in Nederland. Daarnaast is de organisatie onderdeel van de BME Group met bijna 10.000 FTE’s in dienst op meer dan 550 locaties in 6 landen. Toch is BMN niet groot en afstandelijk! Bij iedere vestiging is een klein en hecht team van medewerkers actief, dat zich verbonden voelt met hun regio. Ook op het hoofdkantoor is de sfeer informeel en wordt de directeur gewoon bij zijn voornaam (Jan) genoemd!

De beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Word jij onderdeel van het team dat staat voor deze vier beloftes? Draag jij hiermee je steentje bij aan de gezamenlijke ambitie van BMN? De ambitie om de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland te zijn!

Kortom, kom jij werken bij BMN Bouwmaterialen? Lees op deze pagina waarom jij bij BMN past en bekijk snel de openstaande vacatures!BMN Bouwmaterialen, marktleider in Nederland!


Met 83 vestigingen marktleider in Nederland

Het hoofdkantoor in Nieuwegein

Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers

Sinds 2015 onder de naam BMN Bouwmaterialen

BMN-werken

Bouwmaterialen

BMN biedt een ruim assortiment materialen en diensten voor professionele bouwers onder één dak; van hout en plaat, ruwbouw, chemie & bindmiddelen, afbouw, tegels tot en met ijzerwaren en gereedschap. De materialen zijn af te halen op de vestigingen in Nederland, of just-in-time te leveren.

De beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Het zijn de beloftes waarmee BMN Bouwmaterialen klanten garandeert altijd te beschikken over de juiste materialen, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en op de afgesproken tijd.

Daarnaast heeft BMN Bouwmaterialen een veelzijdig assortiment aan huismerk materialen. Dit zijn de merken Procasa, Cebo, ProOne, Kloosterwaard, Isodun en Cerah. Dit zijn kwaliteitsproducten die exclusief verkrijgbaar zijn bij de vestigingen van BMN en op bmn.nl.

De ambitie

De ambitie van BMN is duidelijk: de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland zijn. Met vier beloftes maakt BMN dat waar: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Dit kan het bedrijf alleen realiseren met de juiste mensen, die net zo klantgericht zijn.

De relatie met de klanten is doorslaggevend voor het succes. En die relatie, die creëer jij. De kans is namelijk groot dat je de klanten gedurende de week vaker ziet dan je eigen vrienden. Om deze reden wordt er elke dag een deel van de klanten gebeld om te vragen of ze tevreden zijn met BMN en wat er beter kan. Jij belt je vrienden toch ook regelmatig?

BMN-bellen

BMN logo

De 7 bouwstenen van het succes

  • Betrouwbaar: je levert de juiste producten en geeft goede adviezen. En je komt je afspraken na, zodat de klant weet wat hij aan je heeft.
  • Verbinder: door samen te werken en elkaars talent optimaal te gebruiken, bereik je het beste resultaat.
  • Persoonlijk: de klant is bij BMN geen koning, maar eerder je vriend. Je kent ‘m bij zijn voornaam, en zorgt ervoor dat hij ook jouw naam kent.
  • Proactief: omdat jij je klanten zo goed kent, denk je met ze mee en ben je ze waar mogelijk een stap voor.
  • Actueel: jij weet wat er speelt in de (bouw)wereld, zodat BMN nooit achter de feiten aanloopt.
  • Respect: je behandelt anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, en vindt geen vraag te gek.
  • Trots: je draagt elke dag bij aan het succes van #TeamBMN, de grootste bouwmaterialenhandel van het land. Daar mag je trots op zijn!


Accountmanager Amsterdam

"Heb jij affiniteit met bouwmaterialen en wil jij klanten hierover informeren? Dan biedt BMN jouw verschillende mogelijkheden via deze commerciële rol!"
Aico Giebing, Vestigingsmanager BMN Bouwmaterialen Amsterdam 
Bekijk deze vacature


Hoe is het om te werken bij BMN Bouwmaterialen?
Accountmanager

Krijg jij energie van het opbouwen en onderhouden van een relatie met klanten? Weet jij, vanwege jouw kennis op bouwkundig vlak , de wensen en behoeften van onze klanten naar boven te halen? Ben jij een graag geziene gast bij menig klant? Word dan de beste vriend van de bouw als Accountmanager!

Commercieel Medewerker

De held op de werkvloer, de spil tussen klant en collega: als commercieel binnendienstmedewerker houd je je bezig met de levering van A tot Z. Bekijk de werkdag van Jasper!Showroom Medewerker

Volg jij de laatste trends in interieurstyling op de voet? Dan is werken bij BMN Showroom écht de plek voor jou! Kijk in deze video mee naar een werkdag van Antonella. Ze vertelt je meer over hoe zij deel uitmaakt van #TeamBMN.