Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Gerben van der Hammen!

Gerben-van-der-Hammen800x800

Gefeliciteerd Gerben van der Hammen!

Gerben is deze week begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Unilin Insulation. Gerben wordt dé persoon waar zowel huidige als potentiële klanten terecht kunnen voor commerciële en technische vragen op het gebied van dakelementen. Hij gaat zorgen voor een optimale ondersteuning van het verkoopproces en is zowel de contactpersoon voor de klant als de eigen organisatie.

Unilin Insulation is producent van isolerende dak- en gevelsystemen en maakt deel uit van de Belgische Unilin Groep. De in totaal 5000 medewerkers zijn verdeeld over 3 divisies: Unilin Panels, Unilin Flooring en Unilin Insulation. Gerben komt terecht in een hecht en ervaren team

Wij wensen Gerben heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk