WETALENT heeft een nieuwe aanwinst! 

Flipperkast

Een vintage flipperkast

Vanaf deze week is WETALENT een nieuwe aanwinst rijker. Om af en toe een micropauze te nemen, is er geïnvesteerd in een vintage flipperkast.

Tijdens het harde werken is het belangrijk dat je ruimte hebt voor wat ontspanning. Ook een goede werksfeer draagt bij aan werkgeluk. Dat gaat zeker lukken met die flipperkast. Even je hoofd leeg maken om vervolgens weer vol energie aan het werk te kunnen. Er wordt hard gevochten om de hoogste high-score!

Ook deelnemen aan onze flipperkast-competitie? Bekijk snel onze openstaande vacatures.

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk