Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Edwin Brouwer

edwin-brouwer

Gefeliciteerd Edwin Brouwer! 

Edwin Brouwer is vorige week gestart als Projectbegeleider bij Unilin Insulation! In deze rol wordt Edwin verantwoordelijk voor de bouwkundige calculaties van uiteenlopende projecten. Daarnaast vormt Edwin een belangrijke speler in het salesproces van de prefab dak- en gevelelementen. 

Unilin Insulation, producent van isolerende dak- en gevelsystemen, maakt deel uit van de Belgische Unilin Groep. De in totaal 5000 medewerkers zijn verdeeld over 3 divisies: Unilin Panels, Unilin Flooring en Unilin Insulation. Op de bedrijfslocatie in Oisterwijk (180 medewerkers) bevinden zich 5 productieafdelingen, waar o.a. isolatieplaten, dakelementen, scharnierkappen, sip-panelen en dakkapellen worden geproduceerd.

Wij wensen Edwin enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging! Wil jij nu ook uitmaken van Unilin Insulation in Oisterwijk? Solliciteer op de openstaande vacature en wie weet word jij de collega van Edwin!

Bekijk de vacature hier: https://www.wetalent.nl/kandidaat/vacatures/unilin-insulation/projectbegeleider/651/

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk