Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Jolijn van Nieuwenhuijzen

Jolijn-van-Nieuwenhuijzen-plantsome-foto800x800

Gefeliciteerd Jolijn!

Jolijn van Nieuwenhuijzen is deze week begonnen als Recruiter bij WETALENT! Jolijn gaat deel uitmaken van ons recruitmentteam. Ze wordt verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces van verschillende vacatures, van intake tot aan het plaatsen van de kandidaat. Tijdens de gesprekken gaat Jolijn de intrinsieke motivatie van de kandidaten naar boven halen om zo duurzame matches te creëren.

WETALENT is een snelgroeiend bedrijf als werving- en selectie bureau in de Bouw- en Installatietoelevering. Jolijn komt terecht in een jong, hecht en enthousiast team. In het vernieuwde kantoor hangt een informele sfeer en open cultuur, waar hard werken en humor samen gaan.

Gefeliciteerd Jolijn! Wij heten Jolijn van harte welkom in ons team en wensen haar heel veel succes en plezier met haar nieuwe uitdaging!

Wil jij ook werken bij WETALENT? Bekijk hier onze werken-bij-pagina!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk