Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Maikel Heinen!

Maikel Heinen

Gefeliciteerd Maikel!

Maikel Heinen wordt verantwoordelijk voor het opbouwen en het onderhouden van het relatienetwerk bestaande uit aannemers en voorschrijvende instanties, gericht op de Fiber to the Home wereld. Hij gaat het gehele verkooptraject doorlopen van acquisitie tot en met het geven van advies en aftersales.

Attema ontwikkelt innovatieve kunststofproducten voor haar eigen productassortiment op het gebied van Elektrotechnische Installatiematerialen, Bouw en Infra-/Glasvezeltechniek. 

Het volledige proces van productontwikkeling, productie (spuitgieten, extruderen, montage) tot en met verkoop, service en logistiek heeft Attema in eigen hand. Attema is gevestigd in Gorinchem en onderdeel van de Kaiser Group Duitsland.

Wij wensen Maikel heel veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging! 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk