Een dag op pad met een Merchandiser van Milwaukee!

Een dag op pad met een Merchandiser van Milwaukee!

Om kandidaten een beter beeld te kunnen geven van onze vacatures ging WETALENT-recruiter Jessie een dag op pad met Henry, een Merchandiser van Milwaukee!

Henry liet haar alle facetten van het werk zien. Hij nam haar mee naar dealers, opslagplaatsen en het Bouwmaat XXL Festival. Hier kreeg Jessie een goede indruk hoe een dag van een Merchandiser bij Milwaukee eruitziet.

Vraag jij je af of de functie Merchandiser iets voor jou is? Bekijk dan snel de video!

Wil jij meer weten over de Merchandiser vacatures? Bekijk de Milwaukee vacatures!

 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk