Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Oscar de Keizer


Oscar-de-Keizer-gebroeders-bodegraven400x400

Gefeliciteerd Oscar de Keizer!

Oscar gaat als Commercieel Medewerker Binnendienst aan de slag bij Gebr. Bodegraven. Bij hem kun je terecht voor bouwtechnische vragen op het gebied van verankering (spouw-, kozijn-, element- en kapverankering). Oscar is de spin in het web voor zowel de klant als de eigen organisatie. Hij komt te werken in een mooi familiebedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan.

Sinds 1881 is Gebr. Bodegraven een begrip in verankeringen voor de bouw. Gebr. Bodegraven is een modern productiebedrijf in Nieuwkoop. Het ontwikkelt, vervaardigt en levert ruim 3000 verschillende artikelen in bouw-, spouw- en houtverbindingen uit metaal en kunststof.

Wij wensen Oscar heel veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging!


WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk