Werken bij Milwaukee

Welkom bij Milwaukee

Werken met trots en passie: trots op het werk en het merk Milwaukee, passie om de beste te zijn. Deze Milwaukee-cultuur is uniek en de belangrijkste reden voor de kwaliteit die Milwaukee al decennia levert.

Milwaukee is op zoek naar mensen met deze trots en passie. Word jij onderdeel van een team dat leeft voor innovatie, creatieve toepassingsmogelijkheden en klantbeleving? Ga jij aan de slag bij de fabrikant en leverancier van de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap voor professionele gebruikers over de gehele wereld?

Kortom: Word jij de nieuwste Milwaukee-ambassadeur? Lees op deze pagina waarom jij binnen de Milwaukee-cultuur past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Onderdeel van TTI Hoofdkantoor NL in Dordrecht


Onderdeel van TTI Hoofdkantoor NL in Dordrecht

Wereldwijd actief

Méér dan 300 Milwaukee werknemers wereldwijd

Opgericht in 1924

Kwaliteit sinds 1924

Kwaliteit vormt al sinds 1924 de basis van Milwaukee’s reputatie en het blijft de drijvende kracht achter de groei van de onderneming. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is.

Sinds het bedrijf in 1924 begon, heeft Milwaukee Tool de industrie geleid in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid bieden voor professionele bouwgebruikers.

milwaukee-producten-2019

Milwaukee investeert tijd om naast echte gebruikers te werken, om zo de behoeften van de voortdurend veranderende werkplek te begrijpen en te achterhalen hoe het de beste oplossingen kan leveren voor een veiligere en productievere werklocatie. Milwaukee Tool is niet alleen een fabrikant – het is een progressieve probleemoplosser. Kom jij werken bij Milwaukee?

De Milwaukee Tools

Trots op vakmanschap. Respect voor noeste arbeid. Willen uitblinken.

Eigenschappen die Milwaukee deelt met de professionele vaklieden die de producten gebruiken. Nothing but heavy duty, is niet zonder reden de slogan van Milwaukee. Kracht en betrouwbaarheid, daardoor kiezen professionals al jaren lang voor Milwaukee gereedschap.

Of het nu gaat om de toonaangevende M12 ™ en M18 ™ draadloze systemen, de baanbrekende prestaties van de M12 en M18 FUEL ™ -producten, tijdbesparende accessoires of innovatieve handgereedschap, Milwaukee is toegewijd aan het leveren van geavanceerde, branche specifieke oplossingen.

Milwaukee doet haar reputatie als innovator eer aan door in 1949 een unieke, plaatsbesparende haakse boormachine te ontwerpen, door in 1951 met de eerste compacte, draagbare elektrische metaalzaagmachine te komen en door in 1970 de boormachine met hoog draaimoment te introduceren. Producten die allen toonaangevend zijn geworden in de markt. Innovatie is de sleutel tot het succes van de eerste tot de meest recente Milwaukee producten.

9-shot-grid-milwaukee
logo-tti

Milwaukee, onderdeel van TTi

Miwaukee is sinds 2005 onderdeel van Techtronic Industries Co. (TTi). TTI is een wereldleider op het gebied van ontwerp, productie en marketing van elektrisch gereedschap, Outdoor Power Equipment en vloeronderhoud en apparaten voor consumenten, professionele en industriële gebruikers in de woningverbetering, reparatie en bouw.

Trade Marketeer

Heb je ervaring met persoonlijke beschermingsmiddelen en ben je een kei in het vertalen van de behoeften van de eindgebruiker en dealer naar een perfecte propositie om een toonaangevende speler in deze markt te worden? Kom dan met ons in gesprek en kom werken met het stoerste en snelst groeiende power tool merk!
Ronald Siemons, Milwaukee - Marketing Manager

Als Trade Marketeer bij Milwaukee ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het marketingbeleid voor de nieuwe productgroep persoonlijke beschermingsmiddelen voor de Benelux. Hierbij ontwikkel je ook de bijbehorende communicatiestrategie. Jij weet met de juiste inzet van onder andere de marketing- en communicatiemiddelen de optimale afzet van persoonlijke beschermingsmiddelen te realiseren. Hiermee ondersteun en stimuleer je de sales en weet je de omzet te verhogen. Daarnaast zet je de nieuwe producten in de startblokken om ze vervolgens met je collega’s van sales te introduceren bij de distributie. Je bent woonachtig op maximaal 1 uur rijden van Dordrecht.

Bekijk deze vacature

Business Development Manager Accessoires

Ben jij de 'game changer' die Milwaukee de boost van zijn leven gaat geven? Heb je ervaring met accessoires van power tools en haal je energie uit het laten groeien van deze business? Solliciteer dan snel!
Robert Vos, TTi Group - General Manager

Voor het merk Milwaukee ben je als Business Development Manager verantwoordelijk voor het opzetten en de implementatie van het vermarkten van accessoires en handtools in de Benelux. Je houdt je bezig met de forecast van nieuwe producten, price settings en benchmarks. Ook bedenk je in nauwe samenwerking met de marketing manager campagnes om de nieuwste toebehoren en handgereedschap te introduceren in de markt. Jij wordt verantwoordelijk voor de gehele Benelux. Je werkt vanuit Dordrecht.

Bekijk deze vacature

Durf te vragen