Werken bij Milwaukee

Welkom bij Milwaukee

Werken met trots en passie: trots op het werk en het merk Milwaukee, passie om de beste te zijn. Deze Milwaukee-cultuur is uniek en de belangrijkste reden voor de kwaliteit die Milwaukee al decennia levert.

Milwaukee is op zoek naar mensen met deze trots en passie. Word jij onderdeel van een team dat leeft voor innovatie, creatieve toepassingsmogelijkheden en klantbeleving? Ga jij aan de slag bij de fabrikant en leverancier van de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap voor professionele gebruikers over de gehele wereld?

Kortom: Word jij de nieuwste Milwaukee-ambassadeur? Lees op deze pagina waarom jij binnen de Milwaukee-cultuur past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Onderdeel van TTI Hoofdkantoor NL in Dordrecht


Onderdeel van TTI Hoofdkantoor NL in Dordrecht

Wereldwijd actief

Méér dan 300 Milwaukee werknemers wereldwijd

Opgericht in 1924

Kwaliteit sinds 1924

Kwaliteit vormt al sinds 1924 de basis van Milwaukee’s reputatie en het blijft de drijvende kracht achter de groei van de onderneming. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor de allerhoogste kwaliteit professioneel gereedschap dat er op de markt te koop is.

Sinds het bedrijf in 1924 begon, heeft Milwaukee Tool de industrie geleid in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid bieden voor professionele bouwgebruikers.

milwaukee-producten-2019

Milwaukee investeert tijd om naast echte gebruikers te werken, om zo de behoeften van de voortdurend veranderende werkplek te begrijpen en te achterhalen hoe het de beste oplossingen kan leveren voor een veiligere en productievere werklocatie. Milwaukee Tool is niet alleen een fabrikant – het is een progressieve probleemoplosser. Kom jij werken bij Milwaukee?

De Milwaukee Tools

Trots op vakmanschap. Respect voor noeste arbeid. Willen uitblinken.

Eigenschappen die Milwaukee deelt met de professionele vaklieden die de producten gebruiken. Nothing but heavy duty, is niet zonder reden de slogan van Milwaukee. Kracht en betrouwbaarheid, daardoor kiezen professionals al jaren lang voor Milwaukee gereedschap.

Of het nu gaat om de toonaangevende M12 ™ en M18 ™ draadloze systemen, de baanbrekende prestaties van de M12 en M18 FUEL ™ -producten, tijdbesparende accessoires of innovatieve handgereedschap, Milwaukee is toegewijd aan het leveren van geavanceerde, branche specifieke oplossingen.

Milwaukee doet haar reputatie als innovator eer aan door in 1949 een unieke, plaatsbesparende haakse boormachine te ontwerpen, door in 1951 met de eerste compacte, draagbare elektrische metaalzaagmachine te komen en door in 1970 de boormachine met hoog draaimoment te introduceren. Producten die allen toonaangevend zijn geworden in de markt. Innovatie is de sleutel tot het succes van de eerste tot de meest recente Milwaukee producten.

9-shot-grid-milwaukee
logo-tti

Milwaukee, onderdeel van TTi

Miwaukee is sinds 2005 onderdeel van Techtronic Industries Co. (TTi). TTI is een wereldleider op het gebied van ontwerp, productie en marketing van elektrisch gereedschap, Outdoor Power Equipment en vloeronderhoud en apparaten voor consumenten, professionele en industriële gebruikers in de woningverbetering, reparatie en bouw.

Merchandiser Zuid-Holland

Zorg jij ervoor dat de presentatie van Milwaukee bij onze dealers outstanding is en de dealers volledig ontzorgd worden? En zorg jij ervoor dat het personeel van de dealer Milwaukee top-of-mind heeft? Dan zoeken wij jou!
Ger Schreuders, Commercieel Manager Milwaukee Power Tools

Als Merchandiser bij TTI ben jij dé adviseur in Zuid-Holland voor het merk Milwaukee. Jouw klantenportefeuille is gericht op één grote klant met meerdere vestigingen in de regio. Je bezoekt en onderhoudt intensief contact met de professionele bouwmaterialenhandel. Het is jouw verantwoording om nieuwe productintroducties uit te rollen en dit op een juiste manier te coördineren. Met jouw enthousiasme geef je trainingen en demonstraties aan het personeel van de klant. Dit doe je, zodat de promotie en de verkoop van het merk Milwaukee wordt vergroot.

Wil jij werkzaam zijn voor een internationale groeiende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder en bekijk de video onderaan deze pagina!

Bekijk deze vacature

Trade Marketeer

Ben jij de trade marketeer die wij zoeken? Solliciteer dan direct en kom werken in een gezellig team bij het snelst groeiende powertool merk!
Daniëlle Ram- Trade Marketeer Milwaukee Tool

Als Trade Marketeer bij Milwaukee in Dordrecht ontwikkel en implementeer je de communicatiestrategie en het marketingbeleid voor een van de productgroepen van Milwaukee in de Benelux. Je werkt veelvuldig samen met collega’s van sales en marketing en bezoekt zelf ook vaak de markt. Samen met de salesafdeling ondersteun je de marge en omzet voor jouw bepaalde productgroep/divisie. Ook is het jouw taak om de producten van Milwaukee te distribueren bij dealers in samenwerking met de salesafdeling. Je werkt zelfstandig voor je eigen productgroep en daarnaast rapporteer je aan de Marketing Manager.

Wil jij werken voor een internationale groeiende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Lees dan snel verder.

 

Bekijk deze vacature

Durf te vragen