Bouw Vakidioten PodcastDe Bouw Vakidioten Podcast

Pascal sprak begin april met Rudi Bartels van de Bouw Vakidioten. Zij hebben gepraat over het verbinden van mensen met talent. WETALENT is dagelijks bezig om de beste match tussen WETALENT kandidaten en opdrachtgevers in de bouwsector te maken. Hierbij staat de kandidaat en zijn of haar talent centraal. Ze hebben het gehad over de wekelijkse blogs die worden geschreven en hoe dit uitgroeide tot een eigen boek: Jouw sollicitatieproces – De route naar werkgeluk.

Hoe WETALENT ontdekt waar het talent bij kandidaten zit, wordt duidelijk in de podcast. Luister de podcast! 


WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk