Downloads

Downloads

Bij WETALENT staat het helpen van talenten in hun zoektocht naar werkgeluk centraal. Dit doen we al jaren met veel plezier en succes doormiddel van onze wekelijkse blogs en infographics. De blogs en infographics vind je hier. Maar gebruik ook onze downloads!

Om je verder te ondersteunen bij het solliciteren, bieden we ook gratis hulpmiddelen aan in de vorm van downloads. Deze downloadbare content maakt het voor jouw gemakkelijker om succesvol te solliciteren! Zo hebben bieden we sollicitatie checklists en cv templates aan. Bekijk, download en gebruik deze als hulpmiddel bij je volgende sollicitatie!

Cv templates

Een creatief cv is de ideale manier om indruk te maken op jouw toekomstige werkgever. Met een opvallend cv haal je de werkgever uit zijn/haar dagelijkse sleur en laat je zien dat je tijd en moeite hebt gestopt in je sollicitatie. Een relevante inhoud gecombineerd met een mooi uiterlijk kunnen zeker de doorslag geven bij een sollicitatie.

We hebben gemerkt dat de vraag naar creatieve cv’s groot is, maar dat veel mensen niet bekend zijn met programma’s als Adobe Illustrator. Daarom hebben we besloten om het volgende aan te bieden:

  • Gratis cv templates
  • Creatieve designs
  • Twee varianten per template: 1 pagina en 2 pagina’s
  • Makkelijk aan te passen in Word
  • Inclusief handleiding

Zo kan iedereen aan de slag met zijn/haar eigen creatieve cv. De templates vind je hier.

downloads-cv-templates

Checklists

Wanneer je gaat solliciteren is een checklist een handig handvat. Het is meteen duidelijk wat je allemaal moet doen in je voorbereiding. Tijdens je voorbereiding kun je gemakkelijk bijhouden wat je gedaan hebt, maar ook overzichtelijk houden wat je allemaal nog moet doen.

Om je te helpen bij je sollicitatie, bieden we gratis hulpmiddelen aan in de vorm van checklists.

Bekijk en download de gratis sollicitatie checklists!

2019-46-de-checklist-voorbereiden-op-het-sollicitatiegesprek