Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Wim van de Pest

canam-sales-Wim van de Pest

Gefeliciteerd Wim van de Pest!

Wim is deze week begonnen bij Canam Sales als Accountmanager Daksystemen! Wim wordt verantwoordelijk voor de verkoop van dakbedekkingssystemen, isolatie en toebehoren voor het platte dak en daarnaast ook voor groendaken en dakveiligheid.

Canam Sales is sinds 1974 prominent aanwezig op de Nederlandse markt als groothandel van dakbedekkingsmaterialen voor het platte dak. Dit mooie familiebedrijf maakt sinds kort deel uit van de IKO-groep. IKO is marktleider en kwaliteitsspeler op het gebied van dak- en waterdichtingsmaterialen en isolatie. 

Canam Sales is gevestigd in Son & Breugel waar zij met bevlogen medewerkers dagelijks kleine en middelgrote dakdekkers in heel Nederland bedienen. Door de klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak hebben zij in de loop der jaren langdurige relaties met klanten opgebouwd. Canam Sales kenmerkt zich door hun no nonsense cultuur, betrokkenheid, hoge klanttevredenheid en daarnaast zijn betrouwbaarheid, lange termijn visie en wendbaarheid belangrijke waarden

Wij wensen Wim enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk