Welkom terug Floor Noijen

Floor Noijen 02

Guess who’s back?!

We zijn verheugd om Floor Noijen opnieuw in ons team te mogen verwelkomen! Floor is zeker geen onbekende, want enkele jaren geleden was ze al onderdeel van WETALENT. Collega’s, kandidaten en bedrijven zullen haar passie en toewijding zeker nog herinneren.

Als Recruiter gaat ze weer vol aan de slag om de juiste matches te maken tussen kandidaten en werkgevers. We zijn ervan overtuigd dat Floor opnieuw een enorme aanwinst is voor ons team, waarbij ze haar uitgebreide kennis en ervaring optimaal benut.

Vanzelfsprekend moet dit moment gevierd worden met wat lekkers! Gelukkig genieten wij dit keer ook van de heerlijke brownies. 🤪

Floor, gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging en heel veel succes! Wij zijn enorm blij dat je weer terug bent!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk