Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Anne Vervoorn!

Anne-Vervoorn-Attema

Gefeliciteerd Anne Vervoorn!

Anne Vervoorn is deze week begonnen als Marketing & Communicatie Specialist bij Attema. Anne wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de marketingplannen en zorgt voor de uitvoering hiervan. Daarnaast bekleedt ze een diverse rol binnen het bedrijf: van online campagnes en beursdeelnames tot aan het ontwerpen van een relatiemagazine of een brochure.

Attema ontwikkelt innovatieve kunststof producten voor haar eigen productassortiment op het gebied van Elektrotechnische Installatiematerialen, Bouw en Infra-/Glasvezeltechniek. Attema is gevestigd in Gorinchem en onderdeel van de Kaiser Group Duitsland. Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Door goed naar klanten te luisteren, weten de medewerkers van Attema als geen ander wat er binnen de markt speelt.

Anne komt terecht in een prettige werksfeer en een enthousiast team, waar collegialiteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij wensen Anne heel veel succes en plezier met haar nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk