Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Wijnand van het Erve

Wijnand-van-het-Erve

Gefeliciteerd Wijnand!

Wijnand van het Erve is deze week begonnen als Technical Support Medewerker bij Niko Nederland! In zijn nieuwe rol is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten, voornamelijk installatiebedrijven. Zo gaat hij productinformatie verstrekken en technische vragen beantwoorden op het gebied van schakelmateriaal, huisautomatisering, toegangscontrole en lichtsturing.

Niko Nederland is onderdeel van de Belgische Niko Group, een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van schakelmateriaal, huisautomatisering en toegangscontrole. Niko is marktleider in België en in Nederland een prominente speler op de markt. Het bedrijf telt al meer dan 700 werknemers in 12 Europese vestigingen.

Kortom, Wijnand krijgt een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf!

Wij wensen Wijnand veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk