Werken bij Niko Nederland


Werken bij Niko Nederland

Niko Nederland is onderdeel van de Belgische Niko Group, een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van schakelmateriaal, huisautomatisering en toegangscontrole. Niko is marktleider in België en in Nederland een prominente speler op de markt. Het bedrijf telt al meer dan 700 werknemers in 10 Europese vestigingen. Niko ontwerpt elektr(on)ische oplossingen die gebouwen beter laten werken voor iedereen die erin leeft en werkt. Door minder energie te verbruiken, lichtcomfort en veiligheid te verhogen en door alle toepassingen naadloos te laten samenwerken.  

Wil jij werken bij Niko Nederland? Lees op deze pagina alles over Niko Nederland en bekijk snel de openstaande vacatures!Vacatures bij Niko Nederland

Momenteel hebben we geen vacatures bij Niko Nederland.

Bekijk onze vergelijkbare openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

Een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring!


Marktleider in België en een prominente speler in Nederland

Hoofdkantoor in Vaassen

Meer dan 750 medewerkers en 10 Europese vestigingen

Opgericht in 1919 door de broers Alfons en Werner de Backer

niko-feest

Betrouwbaarheid, design en innovatie

Niko maakt al 100 jaar schakelaars en stopcontacten. Voor nieuwe technologieën en functioneel design kun je op Niko rekenen. Niko evolueert met de wereld mee en biedt de nieuwste, steeds slimmer wordende technologie aan. Niko streeft ernaar om samen met hun installateurs te evolueren, samen te werken met andere merken en oplossingen voor elektronisch comfort te ontwikkelen, waarmee gebouwen klaar zijn voor de toekomst.

 


Showroom in Vaassen

Ontdek de producten van Niko in de showroom in Vaassen. Bij een bouwproject sta je voortdurend voor moeilijke keuzes: ga je voor strakke zwarte contactdozen of voor natuurlijke materialen, zoals bamboe? Hoe stem je de verwarming en verlichting op elkaar af en laat je ze beter samenwerken? Is je installatie over 10 jaar nog up-to-date? 

In de showroom in Vaassen ontdek je wat Niko voor jou kan doen om je elektrische installatie helemaal op jouw behoeften af te stemmen. Hier staan de medewerkers van Niko klaar om alle vragen te beantwoorden, ongeacht de omvang van je project, je huis of je portemonnee.

niko-showroom
niko-stopcontact

Niko maakt je woning mooi en functioneel

Als je op zoek bent naar intuïtieve en nuttige technologie die werkt, moet je zeker eens kijken wat Niko voor jou kan betekenen. Want met Niko heb je complete controle over je huis, elke keer weer.

  • Niko maakt het leven comfortabeler voor elk gezin;
  • Ze voorzien in knappe en relevante oplossingen voor alle soorten projecten;
  • Gemakkelijk om voor installateurs eenvoudige oplossingen toe te passen;
  • Niko ontwerpt intuïtieve producten en interfaces.

Project met Niko Home Control