Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Timothy Blauw

Timothy Blauw

Gefeliciteerd Timothy Blauw!

Timothy heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden bij Knauf! Hij is deze week begonnen als Commercieel Technisch Adviseur Droge Afbouw! In deze rol gaat Timothy droge afbouwmaterialen in de regio Noordwest-Nederland verkopen. Hij gaat de slimme oplossingen van Knauf onder de aandacht brengen bij montagebedrijven, aannemers en de bouwmaterialenhandel. 

Timothy komt te werken in een prettige werksfeer en een no-nonsense cultuur. Knauf is al jaren hét onbetwiste internationale A-merk in afbouwoplossingen. Het bedrijf levert veelzijdige en slimme systemen voor vloeren, wanden, plafonds en gevels. 

Wij wensen Timothy enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk