Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Arno van den Bosch

Arno-van-den-bosch-kingspan-unidek800x800

Gefeliciteerd Arno van den Bosch!

Arno van den Bosch is deze week gestart als Accountmanager Plat Dak bij Kingspan Unidek! In deze rol gaat Arno zich bezighouden met acquisitie en conceptmatige verkoop van het assortiment plat dak aan dealers, dakdekkersbedrijven en andere stakeholders in de branche.

Daarnaast gaat hij advies geven over complete dak- en bouwsystemen en isolatieproducten, dit alles om de positie van het marktsegment plat dak te vergroten en te versterken.

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. 

Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam.

Wij wensen Arno van den Bosch enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk