Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Frank van Gelder

Frank-van-Gelder-Husqvarna

Gefeliciteerd Frank van Gelder!

Frank van Gelder is deze week begonnen aan zijn nieuwe uitdaging bij Husqvarna! Hij start als Accountmanager Midden- en West Nederland. In deze rol houdt Frank zich bezig met het optimaliseren en onderhouden van de relatie met bestaande klanten. Daarnaast gaat hij productvoorlichtingen en adviezen geven aan klanten. 

Husqvarna is een snelgroeiende divisie met toonaangevende en toekomstgerichte oplossingen voor de (beton)bouwsector. Het zeer brede assortiment omvat onder andere machines voor grondverdichting, het storten en afwerken van beton, betonvloerveredeling d.m.v. schuren en polijsten, diamantboor- en zaagmachines en machines voor sloop- en renovatie werken (onder andere slooprobots).

Wij wensen Frank enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk