Werken bij Theuma

Welkom bij Theuma

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productieapparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Dit met een uitgelezen service voor, tijdens en na de oplevering.

Wil jij deel uit maken van een bedrijf dat volop evolueert? Lees op deze pagina waarom jij binnen Theuma past en bekijk snel de openstaande vacatures!

werken-bij-theuma

Dé referentie op het gebied van totaaloplossingen voor binnendeursets


Gespecialiseerd in industriële productie van plaatsklare deursets voor woning- en utiliteitsbouw

Gevestigd in Nijkerk en Bekkevoort

250 werknemers

Op weg naar een Smartdoorfactory

Op weg naar een Smartdoorfactory

Met meer dan 60 jaar ervaring geeft Theuma een stevige ruggengraat, maar de blik is vooruit. Theuma focust zich op de productie, verkoop en montage van plaatsklare deurensets op industriële schaal vanaf lot size 1 tot massa. Theuma blijft investeren in producten, proces optimalisatie en digitalisatie.

theuma


Kwaliteit voorop

Mooie deuren en kozijnen zijn belangrijk, maar er is meer dan dat: de deuren en kozijnen van Theuma voldoen aan alle eisen en wetgeving voor brand-, rook-, geluid en inbraakwerendheid.

Theuma adviseert en ondersteunt klanten, zodat ze steeds de juiste keuze maken. Wie dat wenst, kan beroep doen op Theuma voor de volledige planning, coördinatie en montage van de deursets op de werf.


werken-bij-theuma


theuma

De kernwaarden van Theuma

Theuma streeft ernaar om in alles wat ze doen duidelijk, betrouwbaar en vooruitstrevend te zijn. In eerste plaats naar de klanten, maar ook naar de collega’s.

Handelingen en beslissingen worden steeds aan FIRE getoetst.

Focus
Werken we efficiënt en doelgericht?

Interactie
Overleggen we met klanten en collega’s?

Resultaat
Zorgen we voor een echte bijdrage met wat we doen?

Eenvoud
Hebben we maximaal vereenvoudigd?


Senior Accountmanager Projecten Noord-Nederland

Als jij de frisse ondernemende kracht bent die pas tevreden is als ook onze klant het is, dan zijn wij op zoek naar jou om Theuma verder te helpen groeien!
Peter Le Roy, CEO Theuma

Als Senior Accountmanager Projecten Noord-Nederland bij Theuma ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand. Je bezoekt onder andere aannemers, timmerfabrieken, handelaren en prefab- en chaletbouwers. Je houdt je bezig met de projectmatige verkoop van deurensets en ontzorgt de klant met totaaloplossingen (Total Service Concepten). Hierbij focus jij je op de aannemers en handelaren in Noord-Nederland.

Naast deze uitdagende baan binnen een internationale organisatie, biedt Theuma je de ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. 

Bekijk deze vacature

Sales Manager Projecten

Als jij de frisse ondernemende kracht bent die pas tevreden is als ook onze klant het is, dan zijn wij op zoek naar jou om Theuma verder te helpen groeien!
Peter Le Roy, CEO Theuma

Als Sales Manager Projecten bij Theuma in Nijkerk houd je je bezig met de projectmatige verkoop van deurensets in heel Nederland. In deze functie ben je commercieel en strategisch verantwoordelijk voor het ontzorgen van de klant op het vlak van totaaloplossingen (Total Service Concepten). De focus ligt hierbij op de (ontwikkelende) aannemer, daarnaast focus jij je op de handelaren, timmerfabrieken en prefab- en chaletbouwers. Kortom: partijen die actief zijn in de utiliteits- en woningbouw. Je stuurt 2 accountmanagers aan, waarbij je zelf zowel uitvoerend als coachend en begeleidend werkzaam bent.

Theuma biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en doorgroeimogelijkheden met ook internationale kansen.

Bekijk deze vacature

Bekijk een montagevideo van Theuma