Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Jan van Dijk!

Jan-van-Dijk-Intercarpet800x800

Gefeliciteerd Jan!

Jan van Dijk is deze week begonnen als International Salesmanager bij Intercarpet! Jan wordt verantwoordelijk voor de verkoop van hoogwaardig tapijt aan het topsegment van de internationale tapijtmarkt in Centraal-Europa. Hij gaat internationale klanten bezoeken op locatie, denk hierbij aan distributeur en importeurs.

Intercarpet heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste leverancier in het midden- en topsegment van de internationale tapijtmarkt.

Het tapijt van Intercarpet is voornamelijk samengesteld uit natuurlijke materialen zoals zuiver scheerwol, sisal en synthetic naturals met een natuurlijke uitstraling zijn deze materialen een belangrijk onderdeel van de tapijten van Intercarpet.

Wij wensen Jan van Dijk heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk