Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Daniël Goutziers

Daniel-Goutziers-Isero800x800

Gefeliciteerd Daniël Goutziers!

Daniël is deze week begonnen aan zijn nieuwe uitdaging bij Isero B.V. in Wijchen! Hij start als Accountmanager. In deze rol is Daniël verantwoordelijk voor een goede relatie met de bestaande klanten in Wijchen en omstreken. Daarnaast gaat hij potentiële klanten overtuigen van de waardevolle producten en oplossingen van Isero B.V.!

Daniël komt te werken bij de grootste technische groothandel van Nederland met enthousiaste collega’s. Een inspirerende werkomgeving met een gezellig werksfeer.

Wij wensen Daniël enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk