Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Damon Bergkotte

Damon Bergkotte - Milwaukee - browniebox

Gefeliciteerd Damon!

Damon Bergkotte is deze maand begonnen als Technisch Commercieel Adviseur bij Milwaukee! In deze functie is hij het eerste aanspreekpunt voor het merk Milwaukee in de regio Zuid-Nederland. Ook geeft Damon trainingen, technische adviezen en demonstraties van de volledige productrange van elektrisch gereedschap aan nieuwe en bestaande klanten.

Milwaukee is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor professionele gebruikers over de gehele wereld. Vanaf haar oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht het beste heavy-duty elektrisch gereedschap en toebehoren voor de professional te produceren. 

Milwaukee is een internationale, groeiende organisatie met volop groei- en ontwikkelmogelijkheden. Wij wensen Damon veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk