Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Bart van Wanrooij

Taartfoto's-Bart-van-Wanrooij-Thermaflex800x800

Gefeliciteerd Bart van Wanrooij!

Bart heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden bij Thermaflex! Hij is deze week begonnen als Key Accountmanager Piping Solutions (DHC/Infra)! In deze rol gaat Bart sterke relaties op bouwen met key accounts, die betrokken zijn bij de ontwikkeling van stadsverwarmingsnetwerken. 

Bij Thermaflex komt Bart te werken in een innovatieve, verantwoordelijke, open en eerlijke omgeving. Drie generaties lang is de focus van het familiebedrijf Thermaflex gericht op thermische distributie van energie. Zij ontwikkelen en produceren slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen, speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing die in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie worden toegepast over de hele wereld. 

Wij wensen Bart enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk