Gefeliciteerd jubilarissen!

Gefeliciteerd jubilarissen!

Niet 1… Niet 2…. Maar 3!

Deze maand vieren we met trots de jubilea van maar liefst 3 WETALENT-toppers!

Jelle en Manon hebben al 5 jaar bijgedragen aan het succes van WETALENT, en Tim maakt inmiddels al 10 jaar deel uit van ons mooie team!

Hun toewijding en inzet zijn van onschatbare waarde voor ons team, en we kijken uit naar nog vele jaren van succes en samenwerking!

Om de jubilea te vieren, was 1 februari een feestelijke dag met taart, een smakelijke lunch verzorgd door de jubilarissen en een leuk quiz over het team door de jaren heen.

Bekijk de video voor een terugblik op de memorabele momenten van deze jubilarissen door de jaren heen. 📽️

Jubileum Tim Manon Jelle

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk