Werken bij Stanley Black & Decker, Inc.


Welkom bij Stanley Black & Decker, Inc.

Voor de bouwers en beschermers, voor de makers en ontdekkingsreizigers, voor degenen die de wereld vormgeven en hervormen door hard werken en inspiratie, biedt Stanley Black & Decker, Inc. de tools en innovatieve oplossingen waarop je kunt vertrouwen om de klus te klaren.

Stanley Black & Decker, Inc. bundelt de krachten van verschillende merken om het beste van het beste samen te brengen en praktische, zinvolle producten en diensten te creëren die het leven gemakkelijker maken en mensen in staat stellen beter, veiliger en belangrijker werk te doen.

De diverse, doelgerichte mensen van Stanley Black & Decker, Inc. delen een verenigde passie voor het creëren van producten en oplossingen voor degenen die de wereld maken.

Wil jij ook onderdeel zijn van Stanley Black & Decker, Inc? Lees op deze pagina waarom jij binnen Stanley Black & Decker, Inc. past en bekijk snel de openstaande vacatures!Stanley Black & Decker, Inc., voor degenen die de wereld maken!


Wereldleider op het gebied van gereedschappen en opslag

Het hoofdkantoor in de Verenigde Staten

Wereldwijde medewerkers met een verenigde passie voor het creëren van producten

Sinds 1843

Stanley-Black-&-Decker-Merken

De merken van Stanley Black & Decker, Inc.

De merken van Stanley Black & Decker, Inc. zijn een zinvol onderdeel van het leven van mensen, van professionals tot handelaars tot doe-het-zelvers. Samen met hun merkpartners bundelen ze de krachten om de impact van de merken uit te breiden naar hun fans en publiek over de hele wereld. De merken van Stanley Black & Decker, Inc. bestaan onder anderen uit: Stanley, DeWalt, Black+Decker, Bostitch en nog veel meer!

DeWALT

Één van de merken van Stanley Black & Decker, Inc. is DeWALT. DeWALT richt zich op de professionele eindgebruikers in de bouw en (houtbewerking)industrie met een aanbod van elektrisch gereedschap, accessoires en bevestigingsmaterialen.

Met trots produceert DeWALT meer dan 700 miljoen producten in de VS met wereldwijde materialen. Daarnaast biedt een partnerschap met DeWALT ongeëvenaarde trainingen en services van de verkoopvertegenwoordigers. Met een toewijding aan innovatie en service werkt DeWALT elke dag aan het maximaliseren van de productiviteit en veiligheid van de producten.

DeWalt

StanleyBlack&Decker

De cultuur van Stanley Black & Decker, Inc.

De diverse, doelgerichte mensen van Stanley Black & Decker, Inc. delen een verenigde passie voor het creëren van producten, gereedschappen en oplossingen voor degenen die de wereld maken. Waar u ook gaat in het bedrijf, u vindt compromisloze toewijding aan prestaties, innovatie, klanttevredenheid en sociale verantwoordelijkheid.

Zij overtreffen de verwachtingen

Zij innoveren om te winnen

Zij ontwikkelen om topprestaties te leveren

Zij gebruiken krachtige tools

Zij respecteren en omarmen verschillen

Zij maken positieve veranderingen in de wereld


Accountmanager Zuidwest-Nederland

Kwaliteit, degelijkheid en innovatie. Daar staan de producten van DeWALT voor. Kom ons enthousiaste team versterken en help mee om onze marktleiderspositie nog verder uit te bouwen!
Ivo Schouten, Sales Manager Nederland DeWALT en Lenox

Als Accountmanager bij Stanley Black & Decker ga je het commerciële Benelux plan voor het merk DeWALT verder ontwikkelen en uitvoeren in Zuidwest-Nederland (Zeeland en Zuid-Holland). In deze regio speel je een cruciale rol in het onderhouden en laten groeien van klantrelaties. Je draagt bij aan een continue positieve ontwikkeling van de jaarlijkse omzet en winstgevendheid van de business. 

Deze uitdagende functie bij ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires, komt met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk deze vacature

DeWALT Brand Movie